Spa Pedicure

De spa pedicure is een wellness behandeling voor jouw voeten en teennagels. Het is gericht op het verwennen en gelijktijdig cosmetisch verzorgen van de voeten. Net als bij de manicurebehandelingen is ook dit een écht verwenmoment. Gun jezelf prachtige voeten en laat mij je in de watten leggen. Tijdens de spa-behandeling wil ik je helemaal tot rust brengen zodat je optimaal kunt genieten van het verfrissende, ontspannende en verzorgde resultaat! Het is toch heerlijk om even helemaal tot rust te komen en je hardwerkende voeten en benen wat extra aandacht te geven?

Hoe het in zijn werk gaat

Ik pak je voeten in met warme handdoeken bevochtigd met een verfrissende voeten soak. Vervolgens breng ik je teennagels in model en duw ik de vliesjes terug die op de nagelplaat zitten. Eelt wordt verwijderd met teen callus remover en een rasp. Vervolgens masseer ik een scrub zachtjes in, daarna breng ik een voetenmasker op en pak ik je voeten warm in de handdoeken. Nu mag je 5 minuten genieten van je thee of koffie terwijl het masker zijn werk doet. Daarna breng ik voetencrème op en een verkoelende voeten-gel. Je nagels worden afgewerkt met een transparante base en top coat nagellak. Je voeten voelen zijdezacht aan, je teennagels glimmen en je voelt je heerlijk ontspannen.

Let op: deze behandeling is puur cosmetisch. Het is geen medische pedicure behandeling en probleemnagels worden niet behandeld.

Als je een mooie kleur op je nagels wil die ongeveer 6 weken blijft zitten dan kan ik ook een gel polish aanbrengen.