FIAB (Fiber in a Bottle) Nagelversteviging

Dit is de nieuwste trend in natuurlijke nagelversteviging!

De FIAB is een flexibele gel versteviging voor op de eigen natuurlijke nagels. FIAB wordt aangeboden in een paar natuurlijke tinten en afgewerkt met een glanzende of matte topcoat. Het verbergt oneffenheden waardoor je een prachtige gemanicuurde look krijgt.

Het is ook ideaal voor mensen met zwakke of korte, dunne nagels die regelmatig inscheuren of afbreken. Deze gel bevat vitamine E en calcium en biedt een sterke bescherming.

FIAB wordt in een paar lagen opgebracht en uitgehard in een LED-lamp en er wordt een natuurlijke bolling opgebouwd waardoor je nagels een prachtige vorm krijgen.

Op een natuurlijke nagel krijg je tot wel 3 tot 4 weken een schitterend resultaat.

Deze behandeling begint altijd met een mini manicure waarbij de nagels in model worden gebracht en de vliesjes op de nagelplaat voorzichtig worden verwijderd. Als afsluiting breng ik handcrème op en verzorg ik de nagelriemen met olie.

Als een hoekje van je nagel afgebroken is kan het zelfs hiermee gerepareerd worden. Als je vanzelf wat langere nagels wil, dan krijgen ze kans om te groeien naar de gewenste lengte zonder dat ze gaan afbreken.

FIAB onder gelpolish

Als jij zwakke, problematische nagels hebt en je wil gelpolish op je nagels, dan heb je kans dat de gelpolish niet netjes blijft zitten voor 3-4 weken. Een oplossing hiervoor is FIAB te gebruiken als onderlaag. Eerst wordt een nagelversteviging opgebouwd op je eigen natuurlijke nagel zoals hierboven beschreven en vervolgens kan je kiezen uit een van de mooie kleuren gelpolish om je look compleet te maken.

FIAB verwijderen

Wil je geen FIAB op je nagels meer, dan ben je meer dan welkom om een afspraak te maken om het te laten verwijderen. Ik haal de FIAB er voorzichtig voor je af op een verantwoorde manier zonder je eigen natuurlijke nagels te beschadigen. Vervolgens breng ik nagelriemolie op je nagels aan. Het is ook mogelijk om het verwijderen uit te breiden met een mini manicure. Hierbij breng ik je nagels in model, ik verwijder de nagelriem vliesjes, ik breng een transparante base en top coat nagellak aan en vervolgens nagelriemolie en een handcrème.