Fiber Gel

Toepassing van Fiber Gel is bij uitstek geschikt voor mensen met problematische, zwakke, dunne of gescheurde nagels. Deze behandeling maakt elke oneffenheid glad en verhardt/versterkt zachte, dunne nagels. Het zorgt niet alleen voor het verstevigen van je nagels, maar het zorgt er ook voor dat ze kunnen groeien zonder scheurtjes. Op een natuurlijke nagel krijg je tot wel 3 weken een schitterend resultaat. Deze gel bevat vitamine E en calcium en biedt een sterke bescherming. De gel wordt in een paar lagen opgebracht en uitgehard in een LED-lamp.

De Fiber Gel behandeling begint altijd met een mini manicure waarbij de nagels in model worden gebracht en de vliesjes op de nagelplaat voorzichtig worden verwijderd. Als afsluiting breng ik handcrème op en verzorg ik de nagelriemen met olie.

Fiber Gel verwijderen

Wil je geen fiber gel op je nagels meer, dan ben je meer dan welkom om een afspraak te maken om het te laten verwijderen. Net als bij kunstnagels is het verstandig om verwijdering uit te laten voeren door een professional. Het komt vaak voor dat mensen hun nagels beschadigen door het verkeerd verwijderen van nagel producten. Dit veroorzaakt een dunne nagelplaat met witte putjes of rode vlekken. Ik haal de Fiber Gel er voorzichtig voor je af op een verantwoorde manier zonder je eigen natuurlijke nagels te beschadigen. Vervolgens breng ik je nagelriemolie op je nagels aan. Het is ook mogelijk om het verwijderen uit te breiden met een mini manicure. Hierbij breng ik je nagels in model, ik verwijder de nagelriem vliesjes, ik breng een transparante base en top coat nagellak aan en vervolgens nagelriemolie en een handcrème.