Gel Polish

Altijd perfect gelakte nagels met een ultradunne gekleurde laag en hoge glans, zonder dat het je veel tijd en moeite kost, dat kan bij Beau4Nails. Ik laat je graag even ontspannen waarna je de deur uitgaat met schitterende nagels die op een natuurlijke nagel tot wel 3 weken een prachtig resultaat geven. Handen zijn vaak onderdeel van een eerste indruk, en gel polish is een mooi product om die eerste indruk nóg beter te laten zijn. Deze speciale lak biedt een sterke natuurlijke bescherming en wordt op een speciale manier aangebracht. Ik breng diverse lagen aan die telkens worden uitgehard in een LED-lamp.

Ook in de zomer is dit een erg populaire – en veelgebruikte – techniek om toe te passen op teennagels. Na de behandeling stap je direct je slippers of schoenen weer in, de lak is door de LED-lamp namelijk zeer snel droog. Teennagels met gel polish maken je voeten helemaal summer-proof. Geniet tot wel 6 weken van stijlvolle voeten in leuke slippers of hippe plateau-sandalen…Handig!

De gel polish behandeling op vinger- en teennagels begint altijd met een mini manicure of mini pedicure waarbij de nagels in model worden gebracht en de vliesjes op de nagelplaat voorzichtig worden verwijderd. Als afsluiting breng ik hand- of voetencrème op en verzorg ik de nagelriemen met olie.

Gel polish verwijderen 

Wil je geen gel polish op je nagels meer, dan ben je meer dan welkom om een afspraak te maken voor verwijderen. Net als bij kunstnagels is het verstandig om verwijdering uit te laten voeren door een professional. Het komt vaak voor dat mensen zelf hun nagels beschadigen door het verkeerd verwijderen van gel polish. Dit veroorzaakt een dunne nagelplaat met witte putjes of rode vlekken. Ik haal de gel polish er voorzichtig voor je af op een verantwoord manier zonder schade te brengen aan je eigen natuurlijke nagels. Vervolgens breng ik je nagelriemolie op je nagels aan.

Het is ook mogelijk om het verwijderen uit te breiden met een mini manicure. Hierbij breng ik je nagels in model, ik verwijder de nagelriem vliesjes, ik breng een transparante base en top coat nagellak aan en vervolgens nagelriemolie en een handcrème.