Kunstnagels

Hoe zou het voelen als je iedere dag mooie verzorgde nagels hebt waar je geen omkijken meer naar hebt en die je aan iedereen wil laten zien? Een kunstnagelbehandeling met acryl of gel is een van de opties om dit te bereiken. Alleen het beste is goed genoeg en om die reden gebruik ik enkel EU goedgekeurde producten van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor krijg je prachtige en sterke kunstnagels. Als je je nagels verlengd wil hebben, dan zijn acryl- of gelnagels hiervoor geschikt. Met beide producten kan je een mooie verlenging maken. Hulpmiddelen in de vorm van sjablonen worden hiervoor gebruikt. Kies je voor een nagelverlenging, dan worden papieren sjablonen aangebracht onder de natuurlijke nagel waarop de nagelverlenging wordt gemaakt. Hierdoor krijg je nagels die er natuurlijk uitzien, dun zijn en bijna niet van echte nagels zijn te onderscheiden. Kies je enkel voor een nagelversteviging dan wordt de acryl of gel aangebracht op je eigen nagelplaat. Wil je liever geen lange nagels? Geen probleem. Mooie verzorgde nagels zonder verlenging zijn ook te creëren met deze beide producten. Een behandeling zonder velenging wordt een nagelversteviging benoemd.

Je eerste afspraak begint altijd met een consultatie. Onder het genot van een kopje koffie of thee luister ik naar je wensen en leg ik uit wat de mogelijkheden en verschillen zijn tussen acryl en gel. Samen kiezen we een passende behandeling.

Er zijn diverse afwerkingen mogelijk bij een nagelverlenging of een nagelversteviging. Denk aan French manicure met een wit of gekleurd randje, glitters en kleurpoeders of misschien is juist een natuurlijk uitstraling iets wat meer bij je past. En niet te vergeten gel polish waardoor je langdurig kunt genieten van gekleurde lak met een stijlvolle glans. Wil je een bescheiden look dan raad ik naturel aan, maar heb je iets te vieren en wil je ook je handen laten ‘shinen’? Dan kan een kleurpoeder bijvoorbeeld ingewerkt worden in het design. Nail-art is ook een optie waarbij je nagels helemaal naar jouw stijl en wensen worden versierd en die je handen laten spreken!

Recensie:

“Donna zet geweldige nagels, ze is creatief en denkt graag met je mee. Ze luistert naar je wensen en onthoudt wat je leuk vindt. Mijn nagels zijn keer op keer prachtig en helemaal naar mijn wens. Daarnaast is het hartstikke gezellig met Donna.”