Manicure

We hebben het allemaal druk, druk, druk en vergeten soms om te relaxen. Een manicurebehandeling is een momentje waarbij je het nuttige met het aangename kan combineren. Bij Beau4Nails houdt een manicure veel meer in dan het goed verzorgen van de handen. Ik maak er een beleving van waardoor je kunt genieten van rust en tijd voor jezelf, en na afloop ga je naar huis met prachtige handen.

Hoe het in zijn werk gaat

We beginnen altijd met een drankje waarna ik zachtjes wat rustgevende muziek aanzet. Vervolgens breng ik je nagels in model en verzorg ik je nagelriemen. Ik masseer een zachte peeling in op je handen, en deppend breng ik een handmasker aan. Ik leg je handen in de handschoenen en het handmasker kan 5 minuten intrekken met zijdezachte handen als resultaat. Ik lak je nagels af met een transparante base en top coat. Als afsluiter breng ik handcrème en nagelriem olie op.

Doordat ik gebruik maak van heerlijke en luxe spa producten wordt je een ontspannende geur- en tastsensatie geboden. Je handen en nagels krijgen een complete verzorging en het resultaat is direct merkbaar. Verzorging voor je handen, en ook een beetje voor je geest…

Spa Manicure

Deze behandeling begint met alle stappen van de bovenstaande manicure behandeling. Nadat ik het handmasker deppend op je huid heb aangebracht help ik je om je handen in een paraffinebad te leggen. Een warme paraffine handpakking is een verzorgende behandeling die de doorbloeding van je handen stimuleert. De warmte opent je poriën zodat het masker nog dieper in kan trekken. Ik doe zachte handschoenen, zogenaamde mitts aan. Je kan 10 minuten heerlijk relaxen terwijl de warmte van de paraffine zijn werk doet. Deze behandeling is door de verzachtende werking en werkzame stoffen ook aan te bevelen bij onder andere droge handen, kloven en eczeem. Na de behandeling zijn je handen en nagelriemen gehydrateerd, gevoed en ze voelen zijdezacht aan.

Als je een mooie kleur op je nagels wil die ongeveer 3 weken blijft zitten dan kan ik een gel polish aanbrengen.

manicure