Nagelbijtarrangement

Nagelbijt arrangement

Zou je graag prachtige en sterke nagels willen maar staat het nagelbijten dat in de weg? Dan kan een nagelbijt-arrangement een passende oplossing zijn. Al jarenlang behandel en help ik fanatieke nagelbijters. In slechts 8 weken tijd zorg ik samen met jou voor een mooi resultaat. Hoe het werkt? Ik maak met acryl een korte kunstnagelverlenging of – versteviging op je eigen nagel. De verlenging komt niet boven je vingertoppen uit, dit om ervoor te zorgen dat je niet te veel gaat stoten. Je bent vrij om een afwerking te kiezen die je mooi vindt, zoals kleurpoeder of gel polish. Ook tijdens de behandeling heb ik de losse velletjes verzorgd zodat alles er keurig uit ziet. Sterker nog: zo mooi, dat je het zonde vindt om op je nagels te bijten!

Kunstnagels beschermen je nagelplaat zodat deze de kans krijgt om tot rust te komen. Er zitten geen losse randjes aan kunstnagels waardoor het minder aantrekkelijk is om te gaan nagelbijten. Door het nagelbijten groeien je nagels sneller omdat de groei door het bijten gestimuleerd wordt. Daarom is het nodig om kunstnagels in het begin regelmatig te controleren en te behandelen. Dit wordt gedaan d.m.v. het nagelbijt-arrangement. Bijt je niet meer op je nagels, dan gaat de groei van je nagels langzamer waardoor er een langere tijd zit tussen de nabehandelingen. Zodra je bij de laatste afspraak van het arrangement bent aangekomen groeien je nagels op een gemiddeld tempo. Net zoals bij iemand die nooit op de nagels heeft gebeten.

Hoe ziet zo’n arrangement er precies uit?

Afspraak 1:          Week 1 – Korte kunstnagelverlenging of -versteviging op eigen nagel

Afspraak 2:          Week 2 – Nabehandeling

Afspraak 3:          Week 3,5 – Nabehandeling

Afspraak 4:          Week 5,5 – Nabehandeling

Afspraak 5:          Week 8 – Nabehandeling

Na de intensieve periode van de behandelingen, de steun die je van mij krijgt en je thuisverzorging zijn je nagels mooi gegroeid. Je hebt nu nagels waar je echt trots op mag zijn, en die je graag aan anderen wil tonen. En had je eerder een gevoel van schaamte, dan is dat vanaf nu verleden tijd. De groei is nu stabiel, je eigen natuurlijke nagel is sterker en je huidvelletjes zijn mooi soepel. Nu kan je je nagels laten nabehandelen elke 3 tot 4 weken . Een probleem waar je jaren mee rond hebt gelopen is nu opgelost!

Recensie:

“Zelf ben ik altijd een nagelbijter geweest en heb nooit geweten hoe mooi nagels kunnen zijn. Donna heeft mij niet alleen geholpen met het stoppen, maar ook nog een waar kunstwerk gemaakt van mij nagels! Daarbij zijn ze niet te lang, zodat ik ook makkelijk kan blijven softballen. Altijd gezellig en ontzettend flexibel met tijden! Totaal niets slechts op aan te merken. Een dikke 5 sterren van mij!”

Nagelbijt arrangement

Voor

Nagelbijt arrangement

Na