Basisopleiding acryl/gel 

Tijdens de basisopleiding nagelstyling acryl/gel leer ik je stap voor stap hoe je acryl of gel nagels kan maken. We starten alle lessen met een klein gedeelte theoretische informatie, vervolgens demonstreer ik hoe je de techniek uitvoert. Vanaf de eerste les ga je al aan de gang met een manicure! Je leert hoe je acryl of gel nagels kunt maken, hoe je nagels met tips kan verlengen voor een naturel look (de zgn. french manicure) en hoe je acryl of gel nagels kunt nabehandelen.

Ter afsluiting krijg je een theorie- en een praktijktoets. Als je beide met een voldoende afrondt ontvang je het Certificaat Basis Nagelstyling acryl/gel.

Vervolgopleiding acryl/gel 

Tijdens de vervolgopleiding nagelstyling acryl/gel leer ik je meer technieken voor het maken van acryl of gel nagels. We starten alle lessen met een klein gedeelte theoretische informatie, vervolgens demonstreer ik hoe je de techniek uitvoert. Ook in deze opleiding ga je al heel snel zelf aan de gang, dit keer met een gelpolish – applicatie op de natuurlijke nagel en een spa manicure! Verder leer je in deze opleiding hoe je nagels met sjablonen kunt verlengen voor een naturel look, een french manicure, een gekleurde french manicure en een naturelverlenging afgewerkt met gelpolish. Je leert ook nabehandelen met de elektrische frees.

Ter afsluiting krijg je een theorie- en een praktijktoets. Als je beide met een voldoende afrondt ontvang je het Certificaat Vervolg Nagelstyling acryl/gel.