Nail-art

Een feestje? Zomervakantie? Een chique diner? Of gewoon je outfit he-le-maal afmaken? Misschien is nail-art dan iets voor jou. Nail-art is een manier om nog meer aandacht naar je nagels te trekken. Dat kan uitbundig maar zeker ook ingetogen. Door het gebruik van steentjes, stempeltjes, gel polish of kleurpoeders geef je nét dat beetje extra accent aan je nagels. Door de keuzes die jíj maakt, reflecteren zelfs je nagels wie je bent en wat je wil uitstralen. Met mijn ruime ervaring met nail-art kan ik je inspireren en voorbeelden laten zien. Heb je zelf ideeën of eigen ontwerpen? Ik hoor ze heel graag! Ik gebruik dan jouw input om tot een gepersonaliseerd design te komen. Kortom: nagels als eyecatcher. Met jouw handtekening…

Nailart kan aangebracht worden op je natuurlijke nagels met als basis gel polish, of op een kunstnagelverlenging of -versteviging. Dit maakt het mogelijk om je vingernagels maar ook je teennagels te voorzien van een mooie versiering die prima blijft zitten tot je volgende afspraak.

Like en volg mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste trends en designs als het gaat om nail-art!

Recensies:

“Donna is een zeer bekwame vakvrouw en is authentiek in haar kunstzinnige uitvoering van een behandeling. Onuitputtelijk in het bedenken van nieuwe creaties. Een aanrader!”

“Vriendelijk, eerlijk, professioneel en super creatief. Daar staat Donna voor! Ik ga iedere keer opnieuw blij de deur uit!”