Voorwaarden en Informatie

De minimum leeftijd voor het plaatsen van kunstnagels en gel polish is 16 jaar.

Alleen behandelingen op afspraak.

Betalen: graag overmaken tijdens je behandeling/in de salon (naar rekening NL50 BUNQ 2043 2005 69 ovv je naam). Als het niet anders kan mag je contant betalen. Pinnen is niet mogelijk.

Afmelden minimaal 24 uur van tevoren anders wordt 50% in rekening gebracht.

Ben je zonder telefonisch contact vooraf meer dan 10 minuten te laat voor een afspraak, dan kan het zijn dat je afspraak met 10 minuten wordt ingekort of dat de afspraak op een ander tijdstip ingepland moet worden.

Bij een nagelbijtarrangement van 5 behandelingen dien je bij de eerste afspraak het volledige bedrag vooruit te betalen. Je krijgt hiermee 10% korting. Mocht je om welke reden dan ook tussentijds stoppen met het nagelbijtarrangement, dan is er geen geld retour-regeling. Hiervoor tekenen we allebei op de nagelbijt arrangement contract.

Iedere klant heeft een eigen vijlenset om kruisbesmetting te voorkomen, (deze blijft in de salon samen met de klantenkaart).

Apparatuur, gereedschap en werkplek worden na iedere behandeling gedesinfecteerd met een professioneel desinfecteermiddel dat wordt gebruikt in ziekenhuizen.

De salon is voorzien van een professioneel geur-en stofzuigapparaat. Zo is het voor jou als klant en voor mijzelf een veiligere en aangenamere omgeving.

Er worden schone handdoeken gebruikt bij iedere klant.

In de salon wordt alleen gebruik gemaakt van producten van hoge kwaliteit die EU goedgekeurd zijn. In deze producten zit geen MMA (Methyl MethAcrylaat) maar alleen EMA (Ethyl MethAcrylaat). MMA is onveilig en het wordt sterk afgeraden deze producten te gebruiken. MMA kan ernstige allergische reacties veroorzaken aan de huid en kan zelfs permanente nagelmisvorming veroorzaken. MMA is te hard voor de natuurlijke nagel en kan bij het breken ervan de natuurlijke nagel ernstig beschadigen waarbij je ook nog eens een lelijke infectie kunt oplopen.