Workshops

Ben jij een gediplomeerde – of nog in opleiding zijnde- nagelstylist en lijkt het je leuk om een nailart workshop te volgen in mijn gezellige salon, onder het genot van ‘a cup of tea and biscuits’ ? Dan ben je op de juiste plek bij Beau4Nails Nagelsalon- en opleidingen!

Tijdens deze workshops leer ik je stap voor stap d.m.v. basistechnieken hoe je mooie creaties kunt maken die echte blikvangers worden! Er wordt op tips of colourpops gewerkt zodat je na afloop je eigen creaties mee naar huis kunt nemen.

Je hoeft niets mee te nemen naar de workshop; je mag gebruik maken van de door mij beschikbaar gestelde materialen.

De workshops zijn in kleine groepjes van minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. Je kunt je individueel inschrijven; dan kom je in een door mij samengestelde groep. Ook is het mogelijk om als groep in te schrijven.

De workshops vinden plaats om de maand. De workshop- data, tijden en thema’s worden ruim op tijd vermeld op de Beau4Nails Nagelsalon & Opleidingen facebookpagina onder het kopje evenementen.

Tijdens de workshop heb je de mogelijkheid om producten aan te schaffen die gebruikt zijn voor de betreffende designs. Zo kun je thuis meteen aan de gang!

Zin om een keer mee te doen aan een workshop? Je bent van harte welkom!

Stuur een e-mail naar info@Beau4Nails.nl. Je deelname wordt bevestigd indien je uiterlijk 1 week voor aanvang van desbetreffende workshop betaald hebt.