acryl-gel-nagels

Recensie:

“Donna zet geweldige nagels, ze is creatief en denkt graag met je mee. Ze luistert naar je wensen en onthoudt wat je leuk vindt. Mijn nagels zijn keer op keer prachtig en helemaal naar mijn wens. Daarnaast is het hartstikke gezellig met Donna.”

Acryl en Gel nagels

Hoe zou het voelen als je iedere dag mooie verzorgde nagels hebt waar je geen omkijken meer naar hebt en die je aan iedereen wil laten zien? Een nagelbehandeling met acryl of gel is een van de opties om dit te bereiken. Alleen het beste is goed genoeg en om die reden gebruik ik enkel EU goedgekeurde producten van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor krijg je prachtige en sterke kunstnagels.

Nagel verlenging

Als je je nagels verlengd wil hebben, dan is dat mogelijk met acryl of gel. Met beide producten kan je een mooie verlenging maken. Hiervoor worden tips of sjablonen gebruikt om een verlenging te maken die er natuurlijk uitziet, dun is en bijna niet van echt te onderscheiden is.

Nagel versteviging

Als je enkel versteviging wil zonder verlenging, dan wordt de acryl of gel aangebracht op je eigen nagelplaat

Afwerking

Er zijn diverse afwerkingen mogelijk bij een nagelverlenging of een nagelversteviging. Denk aan French manicure met een wit of gekleurd randje, glitters en kleurpoeders of misschien is juist een natuurlijk uitstraling iets wat meer bij je past. En niet te vergeten gel polish, waardoor je langdurig kunt genieten van gekleurde nagels met een stijlvolle glans. Wil je een bescheiden look dan raad ik naturel aan, maar heb je iets te vieren en wil je ook je handen laten ‘shinen’? Dan kan een kleurpoeder bijvoorbeeld ingewerkt worden in het design. Nail-art is ook een optie waarbij je nagels helemaal naar jouw stijl en wensen worden versierd en die je handen laten spreken!

Vind je het moeilijk om te kiezen? Je eerste afspraak begint altijd met een consultatie. Onder het genot van een kopje koffie of thee luister ik naar je wensen en leg ik uit wat de mogelijkheden en verschillen zijn tussen acryl en gel. Samen kiezen we een passende behandeling. Lees anders ook even mijn blog hierover!