nagelbijt-traject

Recensie:

“Zelf ben ik altijd een nagelbijter geweest en heb nooit geweten hoe mooi nagels kunnen zijn. Donna heeft mij niet alleen geholpen met het stoppen, maar ook nog een waar kunstwerk gemaakt van mij nagels! Daarbij zijn ze niet te lang, zodat ik ook makkelijk kan blijven softballen. Altijd gezellig en ontzettend flexibel met tijden! Totaal niets slechts op aan te merken. Een dikke 5 sterren van mij!”

Ben jij een nagelbijter?

Zou je graag prachtige en sterke nagels willen maar staat het nagelbijten dat in de weg? Dan kan een nagelbijt traject een passende oplossing zijn. Dit traject is geschikt voor zowel dames als heren. Al jarenlang behandel en help ik fanatieke nagelbijters. In slechts 8 weken tijd zorg ik samen met jou voor een mooi resultaat. Hoe het werkt? Ik gebruik acryl om je nagels te verlengen of verstevigen. De verlenging komt niet boven je vingertoppen uit, dit om ervoor te zorgen dat je ze niet te veel gaat stoten. Naturel acryl wordt standaard gebruikt tijdens de behandeling. Je bent natuurlijk vrij om de afwerking van je nagels uit te breiden naar wens. Ook tijdens de behandelingen en nabehandelingen worden de losse velletjes verzorgd zodat alles er elke keer keurig uit ziet. Sterker nog: zo mooi, dat je het zonde vindt om op je nagels te bijten!

Acryl beschermt je nagelplaat zodat deze de kans krijgt om tot rust te komen. Er zitten geen losse randjes aan acryl waardoor het minder aantrekkelijk is om te gaan nagelbijten. Door het nagelbijten groeien je nagels sneller omdat de groei door het bijten gestimuleerd wordt. Daarom is het nodig om kunstnagels in het begin regelmatig te controleren en te behandelen. Dit wordt gedaan d.m.v. het nagelbijt traject. Bijt je niet meer op je nagels, dan gaat de groei van je nagels langzamer waardoor er een langere tijd zit tussen de nabehandelingen. Zodra je bij de laatste afspraak van het traject bent aangekomen groeien je nagels op een gemiddeld tempo. Net zoals bij iemand die nooit op de nagels heeft gebeten.

Hoe ziet zo’n traject er uit?

1ste afspraak:          Week 1    – Acryl verlenging of -versteviging

2de afspraak:          Week 2    – Nabehandeling

3de afspraak:          Week 3,5 – Nabehandeling

4de afspraak:          Week 5,5 – Nabehandeling

5de afspraak:          Week 8    – Nabehandeling

Dit traject bestaat uit 5 behandelingen binnen 8 weken, wat best intensief is. Daarom bieden we 10% korting op het traject, als extra stimulans. Na deze periode van de behandelingen, met de steun die je van mij krijgt en je thuisverzorging zijn je nagels mooi gegroeid. Je hebt nu nagels waar je echt trots op mag zijn en die je graag aan anderen wil tonen. En had je eerder een gevoel van schaamte, dan is dat vanaf nu verleden tijd. De groei is nu stabiel, je eigen natuurlijke nagel is sterker en je huidvelletjes zijn mooi soepel. Nu kan je je nagels laten nabehandelen elke 3 tot 4 weken . Een probleem waar je jaren mee rond hebt gelopen is nu opgelost!

Vóór eerste behandeling
Ná eerste behandeling