gel-polish

Gel Polish behandeling

Altijd perfect gelakte nagels met een dunne gekleurde laag en hoge glans? Zonder dat het je veel tijd en moeite kost? Dat kan met Gel Polish. Je gaat de deur uit met schitterende nagels die op een natuurlijke gezonde nagel tot wel 3 weken een prachtig resultaat geven.

Deze polish biedt een natuurlijke bescherming en wordt op een speciale manier aangebracht. Ik breng diverse lagen aan die telkens worden uitgehard in een LED-lamp.

De gel polish behandeling op vingernagels begint altijd met een mini manicure. Daarbij worden de nagels in model worden gebracht en de vliesjes op de nagelplaat voorzichtig verwijderd. Als afsluiting breng ik handcrème op en verzorg ik de nagelriemen met olie.

Zijn jouw nagels niet zo gezond en scheuren ze snel in of breken ze af? Dan biedt FIAB een ideale verstevigende basis onder de gel polish.

Gel polish verwijderen 

Wil je geen gel polish op je nagels meer? Dan ben je meer dan welkom om een afspraak te maken voor verwijderen. Net als bij kunstnagels is het verstandig om verwijdering uit te laten voeren door een professional. Het komt vaak voor dat mensen zelf hun nagels beschadigen door het verkeerd verwijderen van gel polish. Dit veroorzaakt een dunne nagelplaat met witte putjes of rode vlekken. Ik haal de gel polish er voorzichtig voor je af op een verantwoorde manier. Zonder schade toe te brengen aan je eigen natuurlijke nagels. Vervolgens breng ik nagelriemolie op je nagels aan.

Het is ook mogelijk om het verwijderen uit te breiden met een mini manicure. Hierbij breng ik je nagels in model en ik verwijder de nagelriem vliesjes. Ik breng een transparante base en top coat nagellak aan en vervolgens nagelriemolie en een handcrème.