gelpolish-op-teennagels

Gelpolish op Teennagels

Perfect gelakte teennagels met een dunne gekleurde gelpolish laag en hoge glans? Kom voor een gelpolish behandeling naar Beau4Nails.

Het hele jaar door is dit een erg populaire – en veelgebruikte – behandeling. Na de behandeling stap je direct je slippers of schoenen weer in. De polish hardt uit in een LED-lamp en daardoor is het namelijk meteen droog. Verzorgde nagels maken je voeten helemaal af. Geniet tot wel 6 weken van stijlvolle voeten in leuke slippers of schoenen…. Handig!

De behandeling begint altijd met een mini pedicure. Daarbij worden de nagels in model worden gebracht, worden de vliesjes op de nagelplaat voorzichtig verwijderd en wordt de nagelplaat egaal gemaakt. Als afsluiting breng ik voetencrème op en verzorg ik de nagelriemen met olie.

Verwennerij: De gelpolish behandeling op de teenagels kan je uitbreiden met een SPA Scrub behandeling of een SPA Masker behandeling. Deze extra verwennerijen zijn alleen te boeken i.c.m. gelpolish op teenagels

SPA Scrub behandeling

Nadat de gelpolish op is gebracht breng ik een eelt verzachtend product op en maak daarbij gebruik van een voetvijl. Daarna wordt de Spa voetenscrub ingemasseerd. De scrub is vervaardigd van gecertificeerde biologische ingrediënten en oliën. Het is rijk aan mineralen zoals ijzer, calcium en fosfor. Ik sluit de behandeling af met een SPA Lotion die verrijkt is met vitamine A en E en Aloë Vera en een nagelriem olie. Je voeten worden hierdoor gehydrateerd en zijdezacht.

SPA Masker behandeling

Nadat de gelpolish op is gebracht breng ik een eelt verzachtend product op en maak daarbij gebruik van een voetvijl. Daarna wordt de Spa voetenscrub ingemasseerd. De scrub is vervaardigd van gecertificeerde biologische ingrediënten en oliën. Het is rijk aan mineralen zoals ijzer, calcium en fosfor. Vervolgens breng ik de Spa Mask aan en wikkel ik je voeten in een warme handdoek. De Spa Mask bestaat ook uit gecertificeerde biologische ingrediënten. Deze zorgen dat je huid gehydrateerd wordt en dat het een intens diepe voeding krijgt. Ik sluit de behandeling af met een SPA Lotion die verrijkt is met vitamine A en E en Aloë Vera en een nagelriem olie. Je voeten worden hierdoor gehydrateerd en zijdezacht.

Gelpolish verwijderen

Wil je geen gelpolish op je nagels meer, dan ben je meer dan welkom om een afspraak te maken voor verwijderen. Ik haal de gelpolish er voorzichtig voor je af op een verantwoorde manier met een freesapparaat zonder schade toe te brengen aan je nagels. Vervolgens breng ik nagelriemolie op je nagels aan.