gift shop

Gift Shop

Welkom bij de Gift Shop van Beau4Nails. Hier vind je het perfecte cadeau voor je moeder, vriendin, collega of jezelf natuurlijk! Dit is een gift shop waar je hebberig van wordt!

Je kan iemand verassen met een mooie Cadeaubon voor een specifieke behandeling zoals een SPA Manicure, een Gel Polish behandeling of gel nagels. Maar je mag ook een bon geven voor een bepaald bedrag zodat diegene zelf naar hartenlust een behandeling uit kan kiezen.


Er zijn ook heerlijke dames parfums van het merk Yodeyma, met bloemige, fruitige of houtige geurnoten.  


Daarnaast verkopen we prachtige handgemaakte sieraden van EllineDesign uit Gerwen. De sieraden zijn nikkelvrij waardoor ze geen irritaties geven. De collectie bestaat uit oorbellen, armbanden en ringen.


Wil je iemand blij maken met een gift set? Dat kan. Je kan kiezen uit een gift set die ik heb samengesteld of je mag zelf een gift set samenstellen. Je kunt de gift set vullen met producten zoals nagelriemolie, nail treatments, nagellak, nagelvijlen, spa body scrubs, maskers en lotions, parfum of sieraden.


Iedereen is welkom in de Gift Shop (je hoeft geen klant te zijn). De Shop is geopend op afspraak van maandag t\m zaterdag.