IBX-nagelherstel

IBX nagelherstel

Soms lukt het maar niet om mooie, sterke en gezonde nagels te krijgen ondanks dat je van alles heb geprobeerd. Frustrerend! Maar ik heb het juiste product om je daarbij te helpen en je nagels weer in een perfect goede conditie te brengen.

IBX Repair en IBX Strengthen bieden namelijk dé oplossing. Het is een revolutionair professioneel tweedelig systeem dat beschadigde nagels herstelt, zwakke nagels versterkt en kwetsbare nagels beschermt.

Voor wie?

Heb je last van splijtende, dunne, zwakke of slappe nagels die niet kunnen groeien? Witte vlekken, ribbels of schilferige nagels? Dan biedt IBX nagelherstel de oplossing.

Een IBX behandeling begint altijd in kuurvorm. Dit zijn 3 wekelijkse behandelingen. Na de kuur beoordeel ik je nagels. Is het probleem opgelost dan bouwen we af naar reguliere behandelingen (ongeveer één maal in de drie weken). Na iedere behandeling merk je dat je nagels er beter uit gaan zien. Is het probleem nog aanwezig dan is het nodig om door te gaan met de wekelijkse behandelingen totdat het probleem op is gelost. Daarna kan je beginnen met het afbouwen van de behandelingen en verdergaan met onderhoudsbehandelingen.

Bij een volgende behandeling breng ik een nieuwe laag op die er opnieuw indringt. Na verloop van tijd heb je een nagel die steviger, egaler en mooier is, zonder zichtbare problemen en met een gezonder uiterlijk. Je nagels krijgen zo de kans om te groeien.

IBX wordt als lak op de nagels aangebracht. Het dringt door middel van warmte de bovenste lagen van de nagelplaat binnen en gaat daar een verbinding aan met zichzelf en niet met de keratine in de nagelplaat. Het is anders dan andere op formaldehyde gebaseerde producten, het zorgt dat de nagels flexibel blijven in plaats van dat ze snel afbreken.

IBX blijft in de nagelplaat en is niet zichtbaar aan de oppervlakte. Daarom is het ideaal voor mensen die een beroep uitoefenen waar nagellak of –versiering niet is toegestaan. Ook voor mannen is dit een zeer geschikte behandeling. Een man wil vandaag de dag toch ook goed uitziende en verzorgde nagels? Er valt niets te zien op de nagelplaat, alleen een nagel die in een goede conditie verkeert.

De nagels worden altijd in model gebracht en nagelriemvliesjes worden verwijderd tijdens een IBX behandeling. Ik sluit altijd af met handcrème en nagelriemolie. Gun jezelf gezonde en verzorgde nagels!