spa-manicure

Manicure behandeling

We hebben het allemaal druk, druk, druk en vergeten soms om te relaxen. Een manicurebehandeling is een momentje waarbij je het nuttige met het aangename kan combineren. Bij Beau4Nails houdt een manicure veel meer in dan het goed verzorgen van de handen. Ik maak er een beleving van waardoor je kunt genieten van rust en tijd voor jezelf, en na afloop ga je naar huis met prachtige handen en nagels.

We beginnen altijd met een drankje waarna ik zachtjes wat rustgevende muziek aanzet. Vervolgens breng ik je nagels in model en verzorg ik je nagelriemen.
Je legt je handen in een Spa Soak om je handen te reinigen en verzachten. Vervolgens masseer ik met een zachte Spa Scrub die vervaardigd is van gecertificeerde biologische ingrediënten en oliën. Daarna breng ik een Spa Mask aan die je huid hydrateert en een diepe voeding geeft. Ik leg je handen in de speciale handschoenen zodat de Spa Mask diep in kan trekken. Zijdezachte handen zijn het resultaat. Ik lak je nagels af met een transparante base en top coat of met een kleur nagellak. Als afsluiter breng ik handcrème en nagelriem olie op.

Doordat ik gebruik maak van heerlijke en luxe spa producten wordt je een ontspannende geur- en tastsensatie geboden. Je handen en nagels krijgen een complete verzorging en het resultaat is direct merkbaar. Verzorging voor je handen, en ook een beetje voor je geest…