Over mij

over mij

Ik ben Donna Beaufort, gediplomeerd nagelstyliste en nageldocente. Ik kom oorspronkelijk uit Engeland, ben getrouwd en moeder van 2 pubers. Sinds 2011 ben ik een professionele, gemotiveerde en super enthousiaste nagelstyliste en sinds 2017 ook nageldocente!

Als nagelstyliste bied ik dames een moment van ontspanning terwijl ik hun nagels verzorg in de rustgevende omgeving van mijn salon. Ik ben pas tevreden als mijn klanten de salon verlaten met nagels die helemaal naar wens zijn!

Als docente is er niets leukers dan gemotiveerde mensen op te leiden tot vakbekwame stylisten! Ik geef les vanuit mijn salon in Nuenen. Ik blijf regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends, maar ook om te zorgen dat ik de beste kwaliteit kan blijven leveren. Daarnaast volg ik regelmatig een docententraining zodat ik bevoegd blijf om les te geven.

Zou je graag meer willen weten over een nagelbehandeling of speel je met de gedachte om nagelstylist te worden?

Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen: wij komen er samen wel uit. Ik ben tenslotte een “ Expert in Nailcare en opleidingen’’ en bij mij ben je in goede handen!