unieke-nail-art

Recensies:

“Donna is een zeer bekwame vakvrouw en is authentiek in haar kunstzinnige uitvoering van een behandeling. Onuitputtelijk in het bedenken van nieuwe creaties. Een aanrader!”

“Vriendelijk, eerlijk, professioneel en super creatief. Daar staat Donna voor! Ik ga iedere keer opnieuw blij de deur uit!”

Unieke Nail-art op je nagels?

Je nagels reflecteren wie je bent en wat je wil uitstralen. Daarom is nail-art een unieke manier om aandacht naar jezelf te trekken. Als je voor een “quick” nail-art kiest dan worden je nagels in 5 tot 10 minuten met glitter, stempeltjes of folie omgetoverd. Kies je voor een medium design dan duurt dat rond de 15 tot 20 minuten. Met een medium design worden meerdere elementen toegevoegd zoals steentjes, chrome en color gels om het design meer diepgang te geven. Bij een “advanced” design neem ik 20 tot 30 minuten de tijd om iets unieks voor je te maken. Er worden meerdere technieken gecombineerd zoals met de hand geschilderde art, 3d designs of gedetailleerde designs met gels.

Zoals je leest zijn de mogelijkheden eindeloos. Met mijn specialisatie en passie voor nail-art kan ik je inspireren en creatieve voorbeelden laten zien. Heb je zelf ideeën of eigen ontwerpen? Ik hoor ze heel graag! Ik gebruik dan jouw input om tot een gepersonaliseerd design te komen. Kortom: nagels als eyecatcher. Met jouw eigen handtekening….

Nail-art kan aangebracht worden op acryl, gel, FIAB en gelpolish. Dit maakt het mogelijk om je vingernagels maar ook je teennagels te voorzien van een mooie versiering die minimaal 3 weken perfect blijft zitten.

Like en volg mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste trends en designs als het gaat om nail-art!